Menu

Even voorstellen: NLslaapt

Welkom in de wereld van NLslaapt. Waar je de slaapkamer uit je dromen vindt. Laat je bij geselecteerde verkooppunten inspireren door stijlstudio’s en maak je plannen concreet met hun specialisten in nachtrust. Kies voor kwaliteit voor een goede prijs met onze gevarieerde collectie bedden en slaapkamermeubels waarin sfeer en comfort samenkomen. NLslaapt, sinds 2020.

Zo slaapt Nederland

Omdat smaken verschillen, is er NLslaapt. Een gevarieerde collectie bedden, boxsprings en meubels voor je slaapkamer, zoals nachtkastjes en kledingkasten in moderne en eigentijdse stijlen. Onze slaapkamermeubels sluiten aan bij populaire interieurstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLslaapt haal je comfort en sfeer in huis en laat je trends in je slaapkamer terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van je bed en andere slaapkamermeubels nodig is. Want wij weten: zo woont Nederland. Kom je inspiratie opdoen in de stijlstudio’s van NLslaapt? Bij ons vind je de slaapkamerstijl die jou bevalt.

Prettig in elke prijsklasse

De NLslaapt-collecties bestaan uit meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Voor welk bed of slaapkamermeubel je ook gaat, één ding staat vast: kies je voor NLslaapt, dan kies je voor een slaapkamer die mooi is qua sfeer, comfort, kwaliteit én prijs.

Online bed en slaapkamermeubels kopen

Op dit moment werkt het als volgt: kies jouw favoriete meubels voor je slaapkamer. Zet ze op je wensenlijst en verstuur die als vrijblijvende productaanvraag. Het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt contact met je op, bespreekt je wensen en beantwoordt je vragen. Alles geregeld? Dan zet het verkooppunt jouw aanvraag om in een bestelling en informeert je over betaal- en bezorgmogelijkheden.

Inspiratie en advies

Voor inspiratie en deskundig advies over bedden en slaapkamermeubels en kun je terecht bij regionaal befaamde verkooppunten. Dankzij deze vertrouwde specialisten is NLslaapt altijd bij jou in de buurt. Bij deze verkooppunten ontdek je welke slaapkamerstijl jou aanspreekt in inspirerende NLslaapt-stijlstudio’s en maak je jouw ideeën concreet met professioneel advies. Klik en vind een NLslaapt-verkooppunt bij jou in de buurt.

Stille kracht achter NLslaapt

Achter NLslaapt staat de sterke retailservice-organisatie VME Nederland. Het is deze vertegenwoordiger van onafhankelijke meubel- en keukenondernemers in Nederland en België die zorgt dat jij steeds een gevarieerde, aantrekkelijk geprijsde collectie bij NLslaapt-verkooppunt en op NLslaapt.nl vindt.