Menu

Ondernemers gezocht

Gezocht: actieve ondernemers die kansen zien in de meubel- en keukenbranche. Sluit aan bij VME en profiteer van ledenservices en inkoopkracht.

Wij van VME begrijpen wat het is om ondernemer te zijn. En dus doen wij waar wij goed in zijn: ontzorgen. En bieden we u als lid van VME diensten aan, zodat kunt u zich richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Samen voor meer rendement, margeverbetering en ontzorging
VME is de retailservice- en inkooporganisatie voor onafhankelijke meubel- en keukenondernemers in alle orde van grootte.

Of u nu keuken-, slaapkamer- of zitspecialist, bouwmarkt of complete woninginrichter bent Als lid van VME wordt u ontzorgd met service op het gebied van online en offline marketing en kunt u meer rendement behalen en profiteert u van margeverbetering door een grote inkoopkracht.

VME voor en door ondernemers
VME is er voor en door ondernemers. En dat biedt u verschillende voordelen.

Door uw sterke eigenschappen in te brengen en samen te werken met andere innovatieve ondernemers valt er al op korte termijn winst te behalen. Ook op lange termijn, want samen kunt u beter inspelen op de continue veranderende markt met een consument die veeleisender is dan ooit.

VME is een non profit organisatie zonder verdienmodel en zonder logge of dure organisatie. De volledige winst wordt niet aan het servicekantoor, maar voor 100% uitbetaald aan de leden. U kunt daarbij horen!

Interesse? Dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Interieurpartnerring / VME Nederland BV
De Zonnecel 4
3815 KN Amersfoort
Tel: 035 – 2400 333
Email:[email protected]